Pályázati támogatás

2015.02.19. CÉGÜNK BEFEJEZTE "A TENGELY-KÖZMŰ KFT. ESZKÖZÁLLOMÁNYÁNAK FEJLESZTÉSE” CÍMŰ PROJEKTJÉT, MELYET AZ EURÓPAI UNIÓ ÉS A MAGYAR ÁLLAM TÁMOGATOTTA TENGELY-KÖZMŰ Kft. 69,48 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a „Komplex vállalati technológiafejlesztés mikro-, kis- és középvállalkozások számára” pályázati kiíráson. Versenyképessége, munkahelymegtartó és jövedelemtermelő képessége növelése érdekében 173,69 millió forint összköltségvetésű technológiai és informatikai fejlesztést hajtott végre.

Az 1992. óta működő, egri székhelyű, építőipari kivitelezői tevékenységet végző cégünk egri telephelyén technológiai fejlesztést hajtott végre. A projekt egy KOMATSU PC240LC-10 típusú hidraulikus lánctalpas kotrógép, egy KOMATSU WB97S-5 merev vázas kotró-rakodó gép, egy KOMATSU SK820-5 típusú kompakt-rakodó gép, egy KOMATSU D61EX-15E0 lánctalpas dózer, több kisebb munkagép (áramfejlesztők, döngölők, bontókalapácsok stb.) és informatikai eszközök (hardverek, szoftverek) beszerzésére irányult.

A beruházás eredményeként a TENGELY-KÖZMŰ Kft. gépkapacitása, technológiai hatékonysága és informatikai háttere jelentősen bővült.

A 69 475 479,- Ft-tal támogatott fejlesztést 2013. február 22-én kezdték meg és 2015. február 19-én fejezték be. A projekt eredményeként a TENGELY-KÖZMŰ Kft. gépparkjának technológiai színvonala és informatikai háttere jelentős mértékben korszerűsödik, ennek hatására versenyképessége és jövedelemtermelő képessége javul.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósult meg.


Az oldalon található tartalom a Tengely-Közmű Kft. tulajdonát képezi.

Főoldal