• Alapítva: 1992

    Magas- és mélyépítés.
    Beruházások teljes körű kivitelezése.

  • Felelősség

    Cégünk hosszú időre tervez, munkánkat ennek jegyében végezzük.

Bemutatkozunk

A Tengely-Közmű Kft. 1992-ben alakult családi vállalkozásként, és ma is ebben a formában működünk. Tevékenységünk kezdetben földmunkák végzésére és közműépítésre irányult. Később egyre szélesebb körűvé vált, mára már felöleli a teljes magas- és mélyépítési tevékenységet, kiegészítve speciális munkafolyamatokkal, mint például a GEOPUR injektálás és talajszilárdítás, fúrt cölöpalapozás 200-1400 mm-ig, mikrocölöpözés, vasbeton műtárgyak építése stb.


Vállalkozásban végezzük beruházások teljes körű kivitelezését, beleértve a tervezést is.

Működési területünk országos, megbízásokat elsősorban, de nem kizárólag az ország keleti területén vállalunk. Munkavégzésünk legfőbb területe Heves, Borsod, Nógrád, Szolnok megye. Rendszeresen indulunk közbeszerzési pályázatokon, amelyeken gyakran hirdetik ki a Tengely-Közmű Kft.-t nyertes ajánlattevőként.


Rendelkezünk saját tulajdonú, számítógép vezérlésű kevertbeton üzemmel, valamint a tevékenységhez kapcsolódó szállító és szivattyú eszközökkel. Ezzel az eszközállománnyal el tudjuk végezni, illetve ki tudjuk elégíteni a megrendelőink és vásárlóink betonozással kapcsolatos összes igényét.


A minőség iránti igényünk bizonyítékaként 1999-ben bevezettük és működésünk során azóta is alkalmazzuk az ISO 9001-es szabványt annak érdekében, hogy megrendelőinket folyamatosan azonos, illetve egyre magasabb minőségi színvonalon szolgálhassuk ki.


Megrendelőink elégedettsége és a garanciális feladataink minimális nagysága a legjobb visszajelzés számunkra annak bizonyítékaként, hogy jó úton haladunk.


Az oldalon található tartalom a Tengely-Közmű Kft. tulajdonát képezi.

Főoldal